Vandaag staan we op met het warme weer, wat bewolkt maar niet teveel zon. De sloepies zijn vandaag het bos in getrokken om een kamp te bouwen. Er zitten hier heel veel kikkers in het bos. In de namiddag hebben ze naarstig hun briefjes geschreven om het thuisfront te laten weten hoe leuk het hier allemaal is. De speelclub vond het gisteren de ideale dag om waterspelletjes te spelen en elkaar zoveel mogelijk nat te maken en ook zij wilden het thuisfront laten weten welke leuke spelletjes ze hier allemaal spelen. De rakwi’s zijn in de namiddag een speurzoektocht gaan doen en moesten hij eigen weg terug zoeken. De oudsten hebben hun camping helemaal afgewerkt en vonden dat er nog een zwembad ontbrak, de oplossing hiervoor was om een eigen zwembad te sjorren. ‘S middags hebben we frietjes met balletjes gehakt in tomatensaus gegeten; ‘S avonds mochten we hamburgerbroodjes eten. Na het mooie toneel van de leiding mochten we allen samen nog een hele leuk avondspel spelen in het bos. we moesten met onze groep proberen van de andere groep zoveel mogelijk ballon proberen kapot te prikken.